søndag den 8. april 2012

PROM!:D

Hej allesammen!
Igår  var jeg til Prom! Det betød at jeg fik muligheden til at iklæde mig en lang, dybrød kjole. Men det var altså paintball først. Yep, paintball. Det var super sjovt, det var en gruppe af udvekslingsstudenter og vi blev delt op således at pigerne fik pink maling og drengene neon grøn.
De havde en stor larmende klokke med skiltet: 'Et pink splat? Du var ramt af en pige!'.. Haha jeg ramte Faith. Det tog mi cirka fire spil, men det lykkedes! Og han var ikke en gang på mit hold! Haha jeg havde fortalt ham at jeg bar ligeglad med om vi var på samme hold eller ej, jeg ville ramme ham!!
Uheldigvis blev jeg også selv ramt... Man skulle ikke tro det med mine imponerende ninja evner ... Og det efterlod mærke. Det var meget blå. Og meget røde. Og meget store. 
Utroligt nok lykkedes det mig ikke at få et eneste, hvor kjolen ikke kunne dække!
Mine lår og skinneben er bulet, grønne og blå med et paintball størrelse rød, hævet mærke i midten af hvert eneste blåt mærke.. (:
Tracy fik lov til at lege med mit hår, så hun glattede det, og krøllede hun det eferfølgende .. Det var ganske flot og utroligt langt.. Efterfølgende lagde hun min makeup, og selvom alle andre synes det var flot, synes jeg nok det var lidt overdrevet.. Ja, jeg kan nok bare ikke se mig selv som en der har syv slags øjenskygge på! 
Haha men det var så sjovt.. Da vi ankom stod der mænd i jakkesæt med store paraplyer de skullefølge os ind fordi det dryppede en smule. Så blev vi ført ind på en rød løber  og der stod fotografer på begge sider og tog masser af billedet.. Hvis i ikke har gættet det endnu, var temaet A Night In Hollywood. Og faktisk havde de endda ændret de en lille smule til 'A Night In Holywood', med en reference til religion fordi det jo var med kirken!
Vi fik små billetter så vi kunne hente store, fede chokolade kager, popcorn og slik. Også drinks. Jeg fik en pina colada, og selvom jeg ikke er sikkerpå hvordan de fik smagen til at matche præcis uden alkohol, var den super god! 
Jeg tog afsted med et par veninder, selvom alle prøvede at få mig til at gå med en dreng ved navn Tyler ... *ruller mine øjne* 
Men det var en skøn aften, med masser af sjov og række danse !
Gud Bevare Klodsetheden!
Jeres,
Celina

1 kommentar:

 1. Hej!! Fed blog først og fremmest ;)

  Så... jeg har et par spørgsmål og er nysgerrig, mht dit år i USA. Så håber du bære over med mig og kunne tænke dig at fortælle mig om det.
  Jeg går selv med planer om at tage afsted på high school i USA i året 2013/2014, dog er det ikke sikkert eller noget endnu.
  Jeg er egentlig ikke så nervøs for alt det med værtsfamilie, for er overbevist om at man ender med en familie man kommer til at elske som sin egen, men jeg er lidt nervøs for skolen.
  Er bange for at jeg ikke ville få nogle venner, og bare ville ende med at være en loner hele året, hvilket jo nok ville ødelægge oplevelsen.
  Nå men jeg ville høre om du havde svært ved at få venner og sådan du ved, og hvad med niveauet i skolen, hvor højt var det i forhold til herhjemme?
  Kunne du tænke dig at beskrive hvordan en normal hverdag og en weekend så ud. Og hvordan din første skoled dag var? Vil du anbefale mig at tage afsted?
  Jeg håber du kan finde tid til lige at melde tilbage.

  Tusind tak

  Hilsen Sofie
  Ps. send mig en mail på softice_nielsen@live.dk

  SvarSlet